Eksklusive gallamiddage

Event Republic startede med at lave Gallamiddage og vi har lavet eksklusive middage for nogle af Danmarks største virksomheder og bestyrelser. Vi kan derfor levere et rigtig skarpt produkt i denne kategori. Vi har mange års erfaring med at arrangere dem, og vi ved lige præcis hvis det fungerer og hvordan man får et vellykket arrangement.

Gallamiddage i særklasse

Gallamiddage bruges ofte i helt specielle sammenhænge, eller ved særlige begivenheder, og skal derfor være udover det sædvanlige. Med andre ord skal en gallamiddag være helt i særklasse. Derfor tillader Event Republic sig også kun at bruge nøje udvalgte locations til disse arrangementer. Rammerne for en gallamiddag har utrolig meget at sige, da det er med til at skabe stemningen og ikke mindst minderne om festen efterfølgende. Vores køkkenchef, Thomas Parry og sommelier, Lasse Kruse, tryller til denne aften en helt speciel menu frem, hvor mad og vin går op i en højere gastronomisk enhed og skaber minder der bliver.

Thomas har arbejdet på den berømte “The Fat Duck” i England, da den var verdens bedste restaurant. Han er juniorverdensmester for dessert kokke og arbejder i dag med at udvikle desserter for Summerbird chokolade. Lasse har været sommelier på Geranium og har i dag sit eget vinfirma – han betragtes som en af de dygtigste i branchen.

Traditionel gallamiddag eller…?

Til din gallamiddag kan du både vælge det mere traditionelle set-up med runde borde og betjening ved bordene. Sådan bliver de fleste gallamiddage holdt, og i mange tilfælde er traditioner og galla tæt forbundet. Du kan dog også vælge at gå en anden lidt mere utraditionel vej. Eksempelvis en, hvor dine gæster har mulighed for at bevæge sig rundt – både siddende og stående. Ligesom ved alle vores former for events, så er det kunden, der er i centrum og deres ønsker der er det bærende element i vores planlægning af festen. Mulighederne for din gallamiddag er mange, men fællesnævnerne er et ekstra højt serviceniveau og eksklusivitet.