Gastronomisk teambuilding

 

Styrk dit team med gastronomisk teambuilding

Gastronomisk teambuilding er en moderne, underholdende og lærerig måde at komme tættere på sine kollegaer på. Det er langt fra den klassiske teambuilding, hvor nogen ofte føler sig utilpasse eller ikke har lyst til at deltage. Når vi inddrager gastronomien, er det lettere at få folk til at deltage og føle sig som en del af det.

Rammerne for denne form for teambuilding kan være stort set hvad som helst. Hvad enten det er hos jer, på taget af en bygning eller ude i naturen, sætter vi et køkken op og går og hygger sammen med jer – med et godt glas vin.

Dygtig og sympatisk kok

Vores dygtige kok Thomas Parry er junior verdensmester for dessert kokke. Han arbejdede i 2007 på The Fat Duck i England, som under hans ophold blev kåret som verdens bedste 3-stjernede restaurant af Michelinguiden.

Thomas er et sympatisk og rart menneske, der er super god til at snakke og hygge om deltagerne, hvilket er essentielt for at sikre en god dag, hvor der er vinding i det for alle dem, der deltager.

Koncept: Eksklusiv mad og vin til hverdag!

Når vi laver gastronomisk teambuildning er det ikke meningen, at deltagerne skal lave 7 fine franske retter. Vi vil gerne tage det ned på et niveau, hvor alle kan være med. Vi ved godt, at der kræver mange års erfaring, at bliver en kok på et højt gastronomisk niveau, og det er ikke det, dette handler om. Vores gastronomiske teambuilding handler derfor primært om smagssammensætninger – hvor skal der sødt til surt etc. Alt sammen ting, som man udover at lære af, også kan bruge i hverdagen, når man kommer hjem.

Til god mad hører naturligvis også god vin. Vores sommelier er leverandør til Københavns førende Michelin restauranter og uddannet sommelier i Frankrig. Han vil holde et kort foredrag om de vine vi skal drikke i løbet af aftenen, samt lade os smage på sagerne under madlavningen – naturligvis tilpasset den givne menu. God vin er ikke bare god vin, og der er meget stor forskel på smagen, alt efter hvad man sætter vinen sammen med. Dette er også en del af smagssammensætningen, og endnu en ting du kan bruge, når du kommer hjem. Ring og hør nærmere.

Læs mere: