Coloplast A/S Teambuilding

Coloplast teambuilding og inspirationsdag 

Teambuilding i Snekkersten, hvor 70 Coloplast medarbejdere deltog i en Storm P øvelse, som i korte træk går ud på at dele deltagerne op i grupper, der skal løse gåder, handle, og konkurrere imod hinanden.  Event Republic stod for planlægning og afvikling af både teambuilding og efterfølgende middag.

Formål: Formålet med teambuildingen var at styrke samarbejdet i organisationen ved hjælp af nogle sjove og inspirerende øvelser.

Koncept: Vi opfandt til denne lejlighed – og har sidenhen ofte brugt – Storm P øvelsen, som i korte træk går ud på at dele deltagerne op i grupper, der skal løse gåder, handle, og konkurrere imod hinanden.

Resultat: Den efterfølgende evaluering viste en klar forbedring i samarbejdsprocesser. Kollegerne følte, at de var kommet mere i øjenhøjde med hinanden, at de var blevet bedre til at samarbejde, og at der var en større offervilje for hinanden

 

På vores årlige kick-off møde, hvor deltagerne er medarbejdere fra næsten hele verden, fik vi hjælp Event Republic til vores teambuilding-arragement. Vi havde nogle sjove gruppeopgaver, med at lave Storm P figurer. Alle deltog aktivt, og der blev grinet meget. Vi kan varmt anbefale Event Republic. De var punktlige, meget opmærksomme undervejs og gode til de mange nationaliteter.Emerging Markets, Coloplast A/S


Det var udefra sjovt at se, hvordan alle medarbejdere kom i “øjenhøjde” med hinanden. Det er noget af det, jeg rigtig godt kan lide ved denne øvelse, hvor det ikke er unormalt, at f.eks. sekretæren træder frem og tager en ledende rolle i en gruppe, hvor direktøren også er.

Mads Wittrup, Event Republic