Ferring Julefrokost 2010

  • 11290
  • 1603
  • case-ferring-julefrokost-2010
  • 1101
  • 1059
  • 1056
  • banner-ferring-juleforkost-brazil
  • case-ferring-julefrokost-brazil

Ferring Pharmaceuticals julefrokost 2010

Julefrokost, som blev afholdt i Ferrings eget domicil. Temaet var en rejse til Brasilien, og der var 338 medarbejdere, som var med til festen. Event Republic sørgede for både planlægning og afvikling af festen.

Formål: Brasilien var Ferrings nye marked, hvilket man ønskede skulle være det bærende budskab for festen

Løsning: Julefrokosten startede med, at medarbejderne ankom til Ferrings foyer, der var bygget om til en lufthavn med ankomst/afgang skærme, et kæmpe billede af fly, der holdt parkeret i lufthavnen samt 14 stewardesser med tax free poser. Herfra blev passagererne kaldt ud til “gaten”, hvorfra vi var klar til at boarde.

Vi havde i parkeringskælderen bygget et fly i str. 1:1 med plads til 338 passagerer. Deltagerne blev guidet ind i flyet, og stewardesserne kom ud og udførte de obligatoriske sikkerhedsanvisninger. Vi var nu klar til take-off med vores 3 x 8 meter animerede skærm, der viste indersiden af et cockpit. Flyet kørte hen af landingsbanen, og da vi var i luften kom Ferrings CEO ud og holdt sin tale iført luftkaptajnskostume.

Vi havde i mellemtiden lagt 12 tons sand ud på den anden side af flyet, og da gæsterne kom ud af flyet, var de landet i Brasilien. Hele parkeringskælderen havde vi omdannet til en lækker strand med palmer, samba-band, lækre cocktails, fodboldspillere, og et stort beach lounge sidde-miljø.

The sky is NOT the limit! The people at Event Republic are true professionals. No standard solutions or short cuts – delivery as agreed and with a quality not easily  found anywhere else on the party planet. Besides that they are great fun to work with. Challenging – yet loyal to the process. Our best and warm recommendations!Senior Director, Human Resources

 

 

 

Dette var en event, hvor vi virkelig fik mulighed for at udfolde os kreativt. Medarbejderne var ret overraskede over, at vi formåede at omdanne en parkeringskælder først til et fly – for derefter under middagen, uden at de lagde mærke til det – at fjerne flyet og lave en lækker sandstrand. Det giver altid et ekstra kick at kunne overraske på den måde.
Marie Damsgaard, Event Republic