Lyreco Convention 2012

  • Tivoli hotel
  • Udstilling4
  • Udstilling
  • Guldbord
  • Jokeren-2

Lyreco Convetion 2012

650 deltog ved Lyreco Convention 2012 på Tivoli Hotel i København. Eventen bestod af kick-off’s, leverandørmesse med 70 stande, award show, gallamiddag, koncert og fest.

Formål: At give sælgere og leverandører et godt kendskab til Lyrecos produkter, samt intern udarbejdelse af strategi for det nye år.

Løsning: Med mange arrangementer kørende på samme tid, havde vi i vores planlægning fokus på en overordnet identitet, logistik og ensartet/målrettet kommunikation.

Resultat: Det var den Lyreco konvention med det hidtil bedste målte resultat

 

Vi benyttede Event Republic til vores skandinaviske års Convention og det har vi ikke fortrudt. Event Republic er kreative, professionelle og velorganiserede. Vi vil helt sikkert benytte os af dem igen.Marketing Koordinator, Lyreco

 

Stort arrangement, hvor der var rigtig mange tråde at holde styr på. Vi håndterede alt, inkl. logistik; planlægning og afvikling af messe samt opbygning af messestande; planlægning og afvikling af awards show inkl. præsentationer, filmklip og teknik. Derudover stod vi for planlægning og afvikling af aftenens gallamiddag med efterfølgende koncert med The Storm, Jokeren og Aqua. Da det hele var overstået, var det dejligt at kunne se tilbage på et velafviklet arrangement, hvor det hele gik glat, og hvor logistik og indhold bare spillede.
Marie Damsgaard, Event Republic