Lyreco Convention 2013

  • case-lyreco-convention-2012
  • banner-lyreco-convention-bellacenter3
  • banner-lyreco-convention-bellacenter2
  • banner-lyreco-convention-bellacenter1

Lyreco Convention 2013

Kick-off’s, konvention, award-show og leverandørmesse med 70 stande, samt gallamiddag og fest med 80’er tema, hvor Sanne Salomonsen og Rasmus Seebach underholdt. Event Republic håndterede planlægning, logistik og afvikling. Arrangmentet forløb over én dag, omfattede 650 gæster og foregik i Bella Center og på Bella Sky hotel.

Formål: Formålet for Lyreco var overordnet set intern udvikling af strategi for det nye år samt at give leverandører og sælgere et godt kendskab til Lyrecos produkter. Målet var for os at skabe nogle rammer for dette med fokus på klar kommunikation og glat logistik

Løsning: Stort arrangement med både kick-off’s, messe, møder og efterfølgende gallafest. Fokus var på detaljeret planlægning i forhold til overordnet tema og logistik.

Resultat: Evalueringen viste, at strategien var kommet godt ud til medarbejderne, og at de havde taget den til sig.

Vi har nu for andet år benyttet Event Republic og har endnu engang været meget tilfredse med resultatet. Tak for jeres store indsats.Marketing Koordinator, Lyreco

 

 

Vi er lige nu i gang med at planlægge Lyreco Convention 2014. Og det giver lige noget ekstra, når man har laver den samme event gentagne gange. Man har mulighed for konstant at udvikle på arrangementet – hvad fungerede, og hvad kan forbedres. Både i forhold til egne vurderinger, men også på baggrund af input og feedback fra deltagerne.
Marie Damsgaard, Event Republic