Maersk Line julefrokost

Julefrokost for 250 medarbejdere, som blev afholdt i det gamle Scala. Event Republic stod for planlægning og afvikling af festen.

Formål: Formålet med julefrokosten var udelukkende at give medarbejderne en god fest og takke for året, der var gået

Løsning: Med det gamle Scala som location startede vi aftenen med underholdning i top i de store biografer, for derefter at spise en meget lækker middag efterfulgt af et ”dessert cirkus”, hvor der virkelig var blevet eksperimenteret. Maden blev lavet af vores kok Thomas Parry – tidligere Souschef på Michelin restauranten, the Fat Duck, i England samt Juniorverdensmester i desserter.

“Event Republic lavede Maersk Line’ s arrangement. Det var helt i top. Dygtigt, kreativt, og velforberedt team. Alt kunne lade sig gøre, og lokaler og service var i top – faktisk den bedste vi har oplevet. Vi vil helt sikkert benytte Event Republic fremover.“

Assistant Manager, A.P. Møller Mærsk. Referencenavn oplyses ved henvendelse.

Relaterede cases