Dit eventbureau til konferencer & events

Event Republic’s grundlag er dygtige brancheerfarne personer. Det betyder, at vi kender faldgrupper, såvel som succeskriterier for vellykkede konferencer og firmaevents.

Event Republic er stiftet i 2003 og ejes og drives af Mads Wittrup, der til dagligt primært står for kundekontakten. Derudover har vi 5 ansatte og en elev, samt på arrangementer et fast team på op til 120 projektansatte.

Vi har på nuværende tidspunkt mere end 500 konferencer og events med i bagagen og har erfaring lige fra det operationelle plan til højere strategisk planlægning af arrangementer med flere tusinde deltagere. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi får det optimale ud af din næste konference eller event.

“Når man som virksomhed skal ud og finde en event planner, kan det være svært at vide, hvilket produkt man reelt får, da man ikke kan se selve produktet før på arrangementsdagen. Derfor er troværdighed og et grundigt forarbejde kernen i vores koncept – det er en forudsætning for, at vi kan fungere som eventbureau”

Mads Wittrup - Stifter og driftleder af Event Republic