Incentives og kick-off’s

Incentives eller kick-off’s bruges, når din virksomhed har noget vigtigt, der skal cementeres over for medarbejderne. Det kan være efter et veloverstået projekt, et færdigt årsregnskab eller som en belønning og motivering af virksomhedens medarbejdere. Ofte er et kick-off arrangement glemt lige så hurtigt, som det er afholdt, ved Event Republic vil vi gøre op med dette, og sørge for at det bliver husket. Hvis man husker eventet husker man også typisk mere af indholdet, og derfor er det vigtigt at de ting man laver er mindeværdige.

Ønsker I at give jeres medarbejdere eller kunder en uforglemmelig oplevelse, har Event Republic den nødvendige erfaring med arrangementer og incentive-rejser i både ind og udland. Så uanset om

Vi skræddersyer en unik løsning til netop jeres behov og budget og leverer et stilsikkert produkt hver gang!

Målet er en synergieffekt og ROI

Et incentive eller kick-off skal i sidste ende resultere i en synergieffekt, således at investeringen på sigt vil være rentabel. Vores mål er derfor altid at finde der perfekte balancegang så investeringen ved at afholde eventet også stemmer overens med det I som virksomhed får ud af det.

Hos Event Republic går vi efter at lave unikke begivenheder, hver gang vi laver noget. Derfor har vi heller ikke nogen faste pakker i denne kategori, så ring og fortæl os om jeres tanker omkring jeres næste incentive eller kick-off. Du kan dog se hvordan vi har løst opgaver for andre under Cases hvis du vil finde lidt inspiration.