Incentives og kick-off’s

Ønsker I at give jeres medarbejdere eller kunder en uforglemmelig oplevelse, har Event Republic mere end 15 års erfaring med arrangementer og incentive-rejser i både ind og udland.

Incentives & medarbejder rejser kan være et stærkt middel for at ryste medarbejderne sammen, samt give glæde på arbejdspladsen. Vores erfaring siger os at der sker noget med mennesker når man tager dem til udlandet, og giver dem nogle gode oplevelser. Det kan måske ikke måles umiddelbart, men efter mange år i branchen kan vi bare se at glade og tilfredse medarbejdere giver gode resultater i sidste ende.

Vores mål når vi laver incentives og medarbejder rejser er at det skal være noget der huskes længe, og som styrker kulturen i virksomheden.

Derfor arbejder vi ofte et helt år i forvejen med at bygge op, skabe forventninger, lave små tiltag både før og efter der gør at eventen lever længere.

Vi har mere end 15 års erfaring med incentives i Skandinavien, sydeuropa, USA, Canada etc.

Målet er en synergieffekt og ROI

Et incentive eller kick-off skal i sidste ende resultere i en synergieffekt, således at investeringen på sigt vil være rentabel. Vores mål er derfor altid at finde der perfekte balancegang så investeringen ved at afholde eventet også stemmer overens med det I som virksomhed får ud af det.

Hos Event Republic går vi efter at lave unikke begivenheder, hver gang vi laver noget. Derfor har vi heller ikke nogen faste pakker i denne kategori, så ring og fortæl os om jeres tanker omkring jeres næste incentive eller kick-off. Du kan dog se hvordan vi har løst opgaver for andre under Cases hvis du vil finde lidt inspiration.