Erhvervsrejse til Dubrovnik

Konference i udlandet

Konference i udlandet er rentabelt

Event Republic har siden 2007 arrangeret konferencer både i og uden for Europa. Det er vores erfaring at der kan være fordele ved, at vælge at holde sin konference uden for Danmarks grænser.

Når en virksomhed tager medarbejderne ud af deres vante rammer, og samler dem i eksempelvis sydeuropa, så rykker man gruppen mere end man gør på et hotel i Danmark. Her er medarbejderne typisk samlet i 2-4 dage. Vores erfaring siger at når man bliver taget ud af sin daglige rutiner og er sammen med kollegaerne mere intenst – både fagligt og socialt, så er det output virksomheden opnår noget ekstra i forhold til hvis man blot samles i Danmark, hvor nogle måske overnatter hjemme etc. De fælles oplevelser er noget der deles medarbejderne imellem, og er således noget der kan leve længere i organisationen.

En anden fordel, som måske ikke er så indlysende er, at det også ofte kan svare sig rent økonomisk. En overnatning på et 4-stjernet hotel i udlandet er ofte omkring 25 procent billigere end i Danmark, og en heldagskonference vil ofte være omkring 30 procent billigere. Derfor vælger stadigt flere større danske virksomheder ofte at holde deres konferencer uden for Danmarks grænser.

En del af verdens største eventbureau

En fordel ved at bruge Event Republic til at arrangere jeres konference i udlandet er blandt andet, at vi er en del af verdens største eventbureau, Venues World, der dækker 56 lande verden over. Gennem unikt samarbejde sikrer vi jer den bedste samarbejdspartner onsite i hvert enkelt land.

Fordelagtige priser

Dette netværk lægger over 180.000 hotel bookinger hvert år, hvilket betyder, at vi kan opnå fordelagtige priser på hoteller. Ved konferencer og seminarer i udlandet opnår jeres virksomhed både en løsning, hvor omgivelserne er i særklasse, samtidig med, at det er økonomisk fordelagtigt.Vi har som sagt arrangeret flere konferencer uden for Danmark.
Se vores Cases for inspiration til jeres næste konference i udlandet. Vi har bl.a. afholdt konferencer i: Barcelona, London, Prag, Riga, Madrid og München samt Ystad, Floda og Båstad i Sverige.

Fordele ved at holde din konference i udlandet

  • God værdi for pengene
  • Mulighed for vejrgaranti
  • Spændende seværdigheder
  • Interessante kulturer

Læs mere:

Sidebar

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os