Firmarejse i Drubrovnik

Firmarejser Giv dine medarbejdere en unik oplevelse

En veludført firmarejse huskes af medarbejderne mange år frem. Det er værd at lægge ekstra energi og kræfter i at skabe en mindeværdig og unik oplevelse – om det er for at fejre et veloverstået resultat eller for at skabe grobund for nye idéer.

Nye omgivelser skaber ny inspiration

Der sker noget helt særligt, når man som gruppe bliver taget ud af de vante omgivelser. Man lærer sine kolleger at kende på nye måder, og de fælles oplevelser i anderledes rammer skaber nye relationer og dynamikker.

Nye oplevelser, smage og indtryk hjælper til med at ryste os ud af rutinerne, så vi ser tingene fra en ny vinkel. Friske input og ny inspiration – og ikke mindst en masse sjove oplevelser – giver glade medarbejdere, som har nye fælles referencer at trække på og fornyet energi med tilbage på kontoret.

Få mest muligt ud af jeres firmarejse

Vi ved at virksomheder har brug for at udnytte medarbejdernes tid mest effektivt, så vi hjælper dig med at planlægge firmarejsen, så oplevelsen starter allerede fra det øjeblik, hvor gæsterne stiger op i toget, går ombord på båden eller boarder flyet.

Planlægning er alfa og omega, når I er en gruppe, der er afsted sammen. Vi står for tilmelding og registrering af gæsterne, så der er helt styr på logistikken lige fra udsendelse af invitationer og frem til en veloverstået rejse.

Læs mere om registrering af deltagere eller om idéer til møder og konferencer i udlandet.

Sidebar

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os