Julefrokost – Giv dine medarbejdere en særlig oplevelse at se tilbage på

Det er ofte ved arrangementer som julefrokoster, at medarbejderne virkelig kan mærke, at der bliver sat pris på dem, og at virksomheden også giver noget tilbage. En veltilrettelagt julefrokost kan tilmed højne motivationen hos dine medarbejdere og give dem noget at tale om og se tilbage på lang tid fremover.

I et marked med mange useriøse aktører er Event Republic et sikkert valg til at arrangere jeres julefrokost. Vi bruger præcis den tid, det tager at planlægge hvert arrangement til perfektion og sørger for at årets julefrokost lever op til jeres forventninger.

Julefrokost tilpasset dit behov – år efter år

Event Republic har arrangeret julefrokoster for både 10 og 10.000 gæster. Med et solidt netværk i branchen og en hær af 120 projektansatte i vores stab går vi den ekstra mil for at jeres arrangement bliver en succes, og typisk holder vores kunder julefrokost år efter år sammen med os.

Den optimale løsning uanset location

Vi kender de bedste steder til de bedste priser og uanset antal gæster og budgetstørrelse, har vi altid mulighed for at finde den optimale løsning for vores kunder. Vores foretrukne lokaler er udvalgt med vægt på den intime stemning og flotte omgivelser, som vi mener, er med til at skabe de bedste rammer om arrangementet.

Vi har også rigtig god erfaring med at afholde events i vores kunders egne lokaler. Vi planlægger og organiserer alt lige fra den kreative idé til den praktiske afvikling af arrangementet og har et godt og tæt samarbejde med den prisvindende kok Thomas Parry samt dygtige tjenere. Alt sammen samlet til en pris og af en kvalitet, som kan tilrettelægges efter jeres eget ønske. Ring til os og hør nærmere.

Julefrokost, hvor alt kan lade sig gøre!

Hos Event Republic arbejder vi ud fra tesen “Alt-er-muligt” – også til din julefrokost. Tænk højt, drøm stort og fortæl os om jeres idéer til den kommende julefrokost. Hvad enten du ønsker en klassisk julefrokost, en julefrokost med tema eller noget helt tredje, kan det lade sig gøre.