Motorsport events

Ved vores motorsport events er der altid 100% deltagertilfredshed. Ingen går ud af en af verdens hurtigste racerbiler og siger: ”Det var kedeligt”! – og så er det sådan set underordnet om deltagerne i forvejen var fans af motorsport, eller det var helt nyt for dem.

Verdens hurtigste gadebil

Event Republic ejer en Porsche GT3 RS, og det er vi meget stolte af, og deler den derfor naturligvis med vores kunder. Udover at denne bil er ekstremt hurtig, så er den med den rette kører også en fantastisk oplevelse. Vi bruger bilen til at give gæsterne highspeed ture, og give dem et sus som de meget sent vil glemme. Den er meget iøjenfaldende og kan derfor også bruges som blikfang til messer etc, hvis du har brug for lidt ekstraordinært.

Racerevents og konferencer

Ønsker man en anderledes konference, så kender vi racerbaner, som har gode konferencefaciliteter. Vi kan således lave konferencen i en tilstødende bygning til racerbanen – og bagefter kan der køres racerløb.

For at det hele ikke kun skal gå op i larmende motorer og hurtige biler, har vi typisk også en Michelin-kok med op på banen, som står og kokkerer den lækreste mad (udenfor hvis vejret er til det), imens vi kører rundt på banen. På den måde er vi med til at virkelig at sætte de perfekte rammer for en dag, der går lynhurtigt på flere måder.

Ring og hør nærmere!

Racerevents & konference i samarbejde med kendte racerkørere

Hos Event Republic har vi et samarbejde med flere kendte danske top racerkørere, som kan være en del af af events vi afholder. Kørerne kan naturligvis tage gæsterne ud på en tur, men fungerer også som foredragsholdere, hvor de fortæller om et liv med masser af fart. Dette kan fungere godt som indlæg i konferencer der omhandler performance, optimering etc., som topkørere virkelig har helt inde under huden Det er spændende og medlevende – og det kan overføres til stort set enhver virksomhed. Også selvom man ikke interesserer sig for racing.