Værdien af et vellykket pressemøde

Et vellykket pressemøde kan have uvurderlig betydning. Det er helt essentielt, at budskabet trænger klart og effektivt igennem. Selvfølgelig skal historien du har være god, men rammerne for pressemødet betyder også en del. På sigt betyder det også, at journalisterne måske er mere tilbøjelige til at komme til dit næste pressemøde, hvis du står som afsender på et meget vellykket et af slagsen.

Vi ved, hvad der fænger

Event Republic ved præcis, hvad der kræves for at skabe positiv omtale, hvis du har en god historie, der fortjener at komme bredt ud. Vi ved, hvad der fænger og bevæger deltageren på et pressemøde. Engagerede journalister gengiver også indholdet af et pressemøde bedre end uengagerede, og derfor handler det om at fange deres interesse med det samme, da men typisk kun får den ene mulighed for at formidle historien.

Totalproduktioner med fokus på optimalt udbytte

Hvad enten et pressemøde kræver en gammel hangar i lufthavnen, en flydende scene på vandet eller en mand, der står på månen i planetariet – sørger vi for, at jeres budskab bliver leveret på en overbevisende, ærlig og opsigtsvækkende facon, da rammerne for et pressemøde som sagt, betyder en hel masse.

Vi kan levere totalproduktioner lige fra koncept, indbydelser, location, mad etc. således, at presse og gæster får den optimale oplevelse. Ved at holde et pressemøde, der virkelig skiller sig ud, kan historien om pressemødet ofte gå hen og blive en historie i sig selv, hvilket sikrer endnu mere opmærksomhed til din virksomhed og forstærker den historie I kommer ud med.