Vi giver din konference en unik identitet

Event Republic planlægger din konference fra A-Z – vi arbejder med klare budskaber, sikrer den røde tråd og håndterer logistikken omkring konferencen.

Conference Management som målrettet, strategisk redskab

Conference Management er et seriøst redskab til at præge og bevæge modtageren i en ønsket retning. Det er et strategisk våben, som man med den korrekte analyse, kreative løsning og skarp projektledelse kan opnå uvurderlige resultater med.

Gennem erfaring og teknologi udvikler vi et unikt og gennemgående udtryk til vores kunders konferencer. Ikke for at pakke tingene pænt ind – men for at sikre, at budskabet går skarpt igennem og ikke bliver hindret af unødvendig “støj”. Vi gennemtænker, optager, dokumenterer, evaluerer og måler på hvad output for jeres konference skal være.

Læs mere om indhold og faglige mål til konferencen

Konference med levende budskaber og interaktion

Vi finder frem til, hvad I gerne vil kommunikere, og gør det levende, appetitligt og informativt. Vi arbejder meget med interaktivitet blandt konferencedeltagerne, og vi har udviklet vores egen interaktive App, hvor deltagerne kan holde afstemninger, stille kritiske spørgsmål, dele ideer og meget andet.

Igennem Conference Management sørger vi for en rød tråd i kommunikationen – træner jeres talere, faciliterer, trimmer jeres PowerPoints og grafiske udtryk etc. således, at I opnår det, I vil med konferencen. Og det er både til en klassisk konference, hvor folk er samlet, og til en virtuel konference, hvor folk deltager hjemmefra.

Læs mere om AV & Teknik som effektivt hjælpemiddel

Sådan skaber vi din konference

Hvad enten det gælder den traditionelle konference eller konferencer afholdt på utraditionelle locations, kan Event Republic afvikle jeres konference. Vi kan producere alt, lige fra fagligt indhold, AV & Teknik, online registrering, merchandise/design og evaluering efter afviklet konference, eller blot den praktiske del.

Vi er altid i tæt samarbejde med kunden igennem hele forløbet – så tæt, at vi i spidsbelastningsperioder ofte sidder fysisk hos jer. Dette giver korte og effektive kommandoveje.

Læs mere om, hvordan vi arbejder som eventbureau