OPLEVELSER DER FLYTTER MENNESKER

Sidebar

Danmarks førende eventbureau

Event Republics mål som eventbureau er at skabe merværdi for vores kunder. Ikke ligegyldig indpakning, men klare og præcist formede events og konferencer. Derfor går vi altid bagom jeres problemstilling, analyserer og stiller spørgsmål, så vi kan udvikle og skabe begivenheder, der realiserer jeres mål og bevæger modtageren i den retning, I ønsker.

Konference

Events

Erhvervsrejser

Dit eventbureau til konferencer & events

Grundlaget for Event Republic er dygtige brancheerfarne personer.

Det betyder, at vi kender faldgruber, såvel som succeskriterier for vellykkede konferencer og firmaevents.

Event Republic er et eventbureau i København, som blev stiftet i 2003. Vi er et af Danmarks ældste og mest velrenommerede eventbureauer.

Vi har på nuværende tidspunkt mere end 500 konferencer og events med i bagagen og har erfaring lige fra det operationelle plan til højere strategisk planlægning af arrangementer med flere tusinde deltagere.

Se alle vores cases
Andre events Cases
NIO: Annual Investor Day
Andre events Cases
Energinet: Indvielse af Viking Link
Konference Konference i udlandet
Maersk Line Konference: München
Cases
Lyreco Convention
Cases
Phonak Produktlancering
Andre events Cases
Tvprisen
Cases Kick Off
Deloitte: Consulting Kick Off
Andre events Cases
Åbningen af Forskningens Døgn
Andre events Kick Off Konference
Lyreco Convention
Andre events Cases
Noble Drilling

Eventbureau i København

Når man som virksomhed skal ud og finde en event planner, kan det være svært at vide, hvilket produkt man reelt får, da man ikke kan se selve produktet før på arrangementsdagen.

Derfor er troværdighed og et grundigt forarbejde kernen i vores koncept – det er en forudsætning for, at vi kan fungere som eventbureau

Mads Wittrup, Stifter og driftsleder af Event Republic

Vi lytter

Vi lytter

Vi har ingen interesse i at sælge dig en løsning du ikke har brug for. Et samarbejde med os som eventbureau starter med en skarp analyse, der kortlægger jeres situation og muligheder. Vi forholder os realistisk til de resurser I har til rådighed og sætter en ære i at finde den rigtige løsning for din virksomhed.

Brain

Events med værdi

For os handler det at være eventbureau ikke om at skabe ligegyldig indpakning – men om at skabe værdi gennem viden, formålsafklaring og dedikeret projektledelse. Derfor er Event Republic både eventbureau og en strategisk sparringspartner, som optimerer udbyttet af jeres events.

aerlighed

Ærlighed

Hos Event Republic lægger vi vægt på gensidig ærlighed, tillid og forventningsafstemning. Vi leverer det aftalte produkt – hver gang – og holder dig orienteret hele vejen. Ærlig kommunikation og grundigt forarbejde er kernen i vores løsninger og en forudsætning for vores virke som eventbureau.

Identitet

Vi er kreative sjæle der arbejder ud fra tesen: “Alt kan lade sig gøre”. Med design og teknologi skaber vi en gennemgående identitet med et skarpt udtryk til jeres events. Vi har bygget et fly i størrelse 1:1 i en parkeringskælder, har flyttet 3-tons tunge isskulpturer rundt i det Kroatiske øhav i 30° varme, og vi er ikke bange for at tænke kreativt og stort.

Logistik

Logistik

Vi er eksperter i logistik, planlægning og eksekvering af events. Vi opererer både i Danmark og i udlandet, og har afviklet events med flere tusinde deltagere.
Event Republic er desuden en del af verdens største eventbureau, og har et globalt netværk i 56 lande som vi kan trække på.

Projektledelse

Project Management

Vi er garanter for erfaren og dedikeret projektledelse. Vi leverer altid det ekstra, der skal til for at gøre en forskel. Har I løbende flere events, tilbyder vi event projektledere som i de travle perioder kan sidde fysisk hos jer og foretage eventplanlægningen for effektivt at lette jer for arbejdsopgaverne, så I kan fokusere på det, som I er gode til.

Om Event Republic

Event Republic har eksisteret i mere end 20 år, og er således et af de mest erfarne og veletablerede eventbureauer i branchen.

Netop denne rutine er afgørende når vi laver events. Evnen til at kunne forudse problemer før de opstår, samt ikke mindst evnen til at reagere på de ændringer, der ofte kan opstå tæt på afvikling.

Hos os er langvarige kunderelationer noget vi vægter højt. Vores kunder er primært gengangere, som har den samme projektleder fra A-Z. Ofte er vores projektleder placeret ude hos kunden de sidste par uger inden afviklingen af et arrangement.

Vi gør os umage og arbejder ud fra rettidig omhu.

 

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os