Styrk dit team med teambuilding

Teambuilding er en lærerig måde at give dine medarbejdere en sjov og aktiv dag, styrke de sociale bånd og ikke mindst øge motivationen for samarbejde. De fleste af os har nok prøvet at medvirke i et teambuildingkursus, hvor virksomheden ikke har været i centrum, og hvor der ikke er taget specielt meget højde for hvem deltagerne er.

Teambuilding med udgangspunkt i jeres virksomhed

Hos Event Republic tager vores teambuilding altid fuldstændig udgangspunkt i virksomheden og de områder, som I ønsker udviklet. Vi tror ikke på, at der findes et teambuildingkursus, der passer til alle virksomheder, da de er forskellige. Derfor har vi ingen færdige pakker, da vi skræddersyr aktiviteterne, så de passer lige præcis til jer, og de ting I ønsker at få ud af dem. Vi har dog erfaring med en masse forskellige øvelser, som du måske kan bruge som inspiration.

Eksempler på teambuilding øvelser:

  • Logikopgave – afhængig af vejret skal I, i teams, samle blandt andet Jumbo puslespil og Lego ved hjælp af Walkie Talkie.
  • Storm P øvelsen – i bedste Storm P-stil skal der gode idéer og samarbejde til for at samle den Storm P-maskine med flest led. Kun fantasien sætter grænser og vi sørger for at have rigeligt af materiale med.
  • Match race – vi lægger fra kaj i både med plads til 6-8 personer og sejler i teams mod hinanden. Erfaring er ikke nødvendig, og det er ikke det stærkeste hold, der vinder men det hold, der arbejder bedst sammen.

Alle kan være med

Vi indretter altid vores teambuilding arrangementer således, at alle i virksomheden kan være med. Dette gøres ved hjælp af øvelser, der inkluderer noget for alle. Hvis alle ikke er med i øvelserne, så hjælper de ikke teamet og netop derfor gør vi meget ud af at sikre, alle både kan, og har lyst til at være med.

Ovenstående er blot eksempler. Ring eller skriv og fortæl os om jeres virksomhed, og hvad I har af ønsker til jeres teambuilding arrangement.