Merchandise & Design

Merchandise & Design

En rød tråd i det materiale, der benyttes under en konference er med til at give et ekstra løft til konferencen. Vi kan skabe en unik identitet til jeres konference og i samarbejde med grafikere designe et logo eller grafisk udtryk, der passer til jer og jeres konference.

Merchandise af enhver art

Vi har mulighed for at levere alt i merchandise fra specielt designede kuglepenne, blokke og velkomstmapper til vand, slik, kage m.m. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Lad jeres konference leve længere ved at give deltagerne nogle lækre produkter og materialer, som de kan blive ved med at bruge også efter konferencens afslutning. Gør gaven helt særlig ved at trykke personligt navn på, så alle deltagere føler sig velkomne og inkluderet lige fra konferencens start.

Bæredygtighed og ansvarlig produktion

I fællesskab finder vi de rigtige produkter, som giver mening og skaber yderligere værdi for din konference, og som samtidig er produceret og trykt under de rigtige forhold.

Bæredygtighed sikres også ved at vælge produkter og materialer i god kvalitet, som dine gæster kan bruge og få glæde af i mange år frem.

Lad konferencen starte i postkassen

Event Republic har flere års erfaring med koordination, pakning og udsendelse af konferencegaver til deltagernes private- eller kontoradresse, som optakt til et arrangement.

Slå tonen an med det samme og skab begejstring om arrangementet med en lækkert indpakket boks, brandet med konferences logo og grafiske udtryk.

Læs mere

Sidebar

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os