Erhvervsrejse til Dubrovnik

Erhvervsrejser Lad os stå for planlægningen af din erhvervsrejse

Event Republic har en stor international kontaktflade og som eventbureau har vi mange års erfaring med at arrangere og afvikle firmarejser.

En helt særlig oplevelse

Når du samler dine gæster på et lækkert hotel eller en spændende destination og lader dem opleve nye spændende ting sammen, så får de en helt særlig oplevelse, som huskes. En erhvervsrejse giver dine gæster ny inspiration og øger motivationen ved at flytte samtalen hen i nye og anderledes omgivelser.

Kreativitet og sammenhold styrkes, når alle er på udebane, og et afbræk fra dagligdagen på kontoret eller hjemme foran skærmen giver medarbejderne ny energi. Om I vil fejre et vigtigt resultat eller skal komme hjem med en ny strategi i bagagen, så er en firmarejse et godt sted at starte.

En samlet løsning for din erhvervsrejse

Vi leverer en samlet løsning for grupper på mere end 50 gæster, hvor vi står for alle elementer af jeres erhvervsrejse fra A til Z.

Vi sammensætter jeres erhvervsrejse efter behov og sammensætter en løsning, som passer til lige præcis jeres gæster og som harmonerer med jeres budskab eller formål med netop denne rejse. Vi ved, at ikke én gruppe er ens, og derfor tilbyder vi ikke færdige pakker, men finder de elementer, som passer til jeres særlige ønsker og budget.

Netværk i hele verden

Vi har et stærkt internationalt netværk, hvilket giver os adgang til gode priser og spændende venues i det meste af verden. En af fordelene ved at samle medarbejdere, medlemmer eller kunder på en firmarejse er muligheden for at give dem oplevelser, som man ikke normalt har adgang til som privatperson. Her har vi via vores netværk muligheden for at skræddersy en helt unik tur til jer.

Sammen med vores partner på flyrejser har vi adgang til hele verden. Lad dine gæster vælge mellem en række udvalgte afgange med rutefly, eller hvad med at chartre jeres eget fly til rejsen, så I får lige præcis de tider og rammer, som passer til jeres erhvervsrejse.

Vi er med hele vejen

Event Republic kan stå for planlægning og koordinering af hele oplevelsen. Vores projektleder er med hele vejen – lige fra den indledende briefing, hvor vi lytter til jeres ønsker til rejsen, og frem til de sidste gæster er nået godt hjem efter en vellykket firmarejse.

Vores medarbejdere står for alt det praktiske ved erhvervsrejsen fra start til slut – tilmelding, rejse, transfer, ophold, værelsesfordeling, middage, aktiviteter og møder – så du kan koncentrere dig om dine gæster.

Kontakt os for mere information om erhvervsrejser og lad os tales ved om jeres næste arrangement.

Læs mere

Sidebar

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os