Mads Wittrup

Mads Wittrup

STIFTER & CEO

Mads stiftede Event Republic i 2003. Mads beskæftiger sig primært med kundekontakt og forretningsudvikling. Mads er enormt kreativ og ser muligheder, hvor andre ser problemer. Mads er uddannet markedsføringsøkonom og har en can-do attitude: Ja, jeg kan da godt bygge en flyver i din parkeringskælder.

mads@eventrepublic.dk

Marie Damsgaard

Marie Damsgaard

PROJEKTLEDER

Uddannet cand.kom. fra RUC. Marie har stor erfaring med at planlægge og afvikle konferencer i Danmark og i udlandet. Marie startede som kunde hos Event Republic men nægtede at gå hjem. Derfor sidder hun nu som fast projektleder på kontoret. Marie er glad for kage og Excelark.

marie@eventrepublic.dk

Nicholaj Asger Hansen

Nicholaj Asger Hansen

OPERATIONEL DIREKTØR

Nicholaj er uddannet cand.merc. i Innovation og forretningsudvikling. Nicholaj har efter mange år som strategisk konsulent opnået en god forretningsforståelse og erfaring indenfor projektstyring. Nicholaj er god til at sætte sig i en virksomheds sted og sørge for, at det virksomheden har på hjertet også er, hvad der kommunikeres ud til kunderne.

nah@eventrepublic.dk

Billede til ansøgning

Amanda Thurøe

PROJEKTASSISTENT

Amanda læser til daglig serviceøkonom på CPH Business. Amanda har stor erfaring indenfor servicefaget, hvor hun bl.a. har arbejdet som rejseleder i flere år. Derfor sætter Amanda en stor ære i at yde en god service – både overfor kollegaer og kunder. Amanda har herudover en meget detaljeorienteret tilgang til sit arbejde, og har en forkærlighed for tjeklister.

amanda@eventrepublic.dk

Morten Krøyer

Morten G. Krøyer

PROJEKTASSISTENT

Morten læser til ingeniør på DTU.

Stine – Eventrepublic

Stine Lyng Jørgensen

DIGITAL MANAGER

Stine er uddannet cand.merc.mcm fra CBS og er vild med digitale medier.

Jane

Jane Lee

PROJEKT KOORDINATOR

Jane har stor erfaring med catering og er meget serviceminded i sin tilgang til events. Jane har arbejdet for Event Republic siden 2011.