Konference i udlandet
er rentabelt

Har I overvejet at holde jeres konference i udlandet? Og vidste du, at det ofte kan svare sig rent økonomisk? Event Republic har arrangeret mange konferencer både i og uden for Europa, og der er mange fordele ved, at vælge at holde sin konference uden for Danmarks grænser.

En klar fordel, som måske ikke er så indlysende er, at det også ofte kan svare sig rent økonomisk. En overnatning på et 4-stjernet hotel i udlandet er omkring 40 procent billigere end i Danmark, og en heldagskonference vil ofte være omkring 35 procent billigere. Derfor vælger stadigt flere større danske virksomheder ofte at holde deres konferencer uden for Danmarks grænser.

En del af verdens
største eventbureau

En fordel ved at bruge Event Republic til at arrangere jeres konference i udlandet er blandt andet, at vi er en del af verdens største eventbureau, Venues World, der dækker 56 lande verden over. Gennem unikt samarbejde sikrer vi jer den bedste samarbejdspartner onsite i hvert enkelt land.

Fordelagtige priser

Dette netværk lægger over 180.000 hotel bookinger hvert år, hvilket betyder, at vi kan opnå fordelagtige priser på hoteller. Ved konferencer og seminarer i udlandet opnår jeres virksomhed både en løsning, hvor omgivelserne er i særklasse, samtidig med, at det er økonomisk fordelagtigt.

Vi har som sagt arrangeret flere konferencer uden for Danmark.
Se vores Cases for inspiration til jeres næste konference i udlandet.
Vi har bl.a. afholdt konferencer i: Barcelona, London, Madrid, München, Prag og Riga samt Ystad, Floda og Båstad i Sverige.

Relaterede cases

Fordele ved at holde din konference i udlandet

– God værdi for pengene
– Mulighed for vejrgaranti
– Spændende seværdigheder
– Interessante kulturer