DHI 50 års jubilæumsfest

Jubilæumsfest for 600 medarbejdere og deres ledsagere. Festen blev afholdt i Papirhallen i København.

Formål: Ud over, at det skulle være en sjov fest, hvor man fejrede de 50 år, var det også en fest med et budskab til medarbejderne. Virksomheden laver kystvarslingssystemer, men der var en fornemmelse af, at medarbejderne ikke havde en klar nok føling med, hvad deres systemer egentlig betyder i sidste ende. At det, de laver, rent faktisk redder liv.

Løsning: Vi gik ind i værdisættet på DHI og lavede en række film, hvor vi brugte værdierne aktivt til at vise konkrete historier med mennesker, som har reddet livet pga. DHI’s varslingssystemer. Det betød, at medarbejderne bogstavelig talt fik ansigt på, hvad deres arbejde gør for andre i sidste ende.

Selve festen blev afholdt i Papirhallen, og vi havde til lejligheden bygget den gamle og flotte hal helt om med niveauforskelle, gulvtæpper, levende lys osv. Maden blev serveret som stående reception og bestod af mættende kanapeer og sushi tilberedt af Jens Rahbæk, tidligere medejer af Stick n’ Sushi

Resultat: Det var tydeligt for enhver, at medarbejderne voksede lidt under festen. De fik en enorm stolthed over deres arbejde og evalueringen viste endda, at medarbejderne om mandagen havde haft en lidt anden tilgang til at gå på arbejde. De var fulde af motivation og stolthed.

“Your dedication, professionalism, innovation and creativity during the lengthy phase of planning and on the actual evening of execution contributed greatly to the success of our event. Event Republic receives my warmest recommendations without reservations.“

PA for CEO, DHI

Relaterede cases