Ferring Pharmaceuticals julefrokost 2010

Julefrokost, som blev afholdt i Ferrings eget domicil. Temaet var en rejse til Brasilien, og der var 338 medarbejdere, som var med til festen. Event Republic sørgede for både planlægning og afvikling af festen.

Formål: Brasilien var Ferrings nye marked, hvilket man ønskede skulle være det bærende budskab for festen

Løsning: Julefrokosten startede med, at medarbejderne ankom til Ferrings foyer, der var bygget om til en lufthavn med ankomst/afgang skærme, et kæmpe billede af fly, der holdt parkeret i lufthavnen samt 14 stewardesser med tax free poser. Herfra blev passagererne kaldt ud til “gaten”, hvorfra vi var klar til at boarde.

Vi havde i parkeringskælderen bygget et fly i str. 1:1 med plads til 338 passagerer. Deltagerne blev guidet ind i flyet, og stewardesserne kom ud og udførte de obligatoriske sikkerhedsanvisninger. Vi var nu klar til take-off med vores 3 x 8 meter animerede skærm, der viste indersiden af et cockpit. Flyet kørte hen af landingsbanen, og da vi var i luften kom Ferrings CEO ud og holdt sin tale iført luftkaptajnskostume.

Vi havde i mellemtiden lagt 12 tons sand ud på den anden side af flyet, og da gæsterne kom ud af flyet, var de landet i Brasilien. Hele parkeringskælderen havde vi omdannet til en lækker strand med palmer, samba-band, lækre cocktails, fodboldspillere, og et stort beach lounge sidde-miljø.

“The sky is NOT the limit! The people at Event Republic are true professionals. No standard solutions or short cuts – delivery as agreed and with a quality not easily found anywhere else on the party planet. Besides that they are great fun to work with. Challenging – yet loyal to the process. Our best and warm recommendations!“

Senior Director, Human Resources

Relaterede cases