Cases

Coloplast teambuilding og inspirationsdag

Teambuilding i Snekkersten, hvor 70 Coloplast medarbejdere deltog i en Storm P øvelse, som i korte træk går ud på at dele deltagerne op i grupper, der skal løse gåder, handle, og konkurrere imod hinanden. Event Republic stod for planlægning og afvikling af både teambuilding og efterfølgende middag.

Formål: Formålet med teambuildingen var at styrke samarbejdet i organisationen ved hjælp af nogle sjove og inspirerende øvelser.

Koncept: Vi opfandt til denne lejlighed – og har sidenhen ofte brugt – Storm P øvelsen, som i korte træk går ud på at dele deltagerne op i grupper, der skal løse gåder, handle, og konkurrere imod hinanden.

Resultat: Den efterfølgende evaluering viste en klar forbedring i samarbejdsprocesser. Kollegerne følte, at de var kommet mere i øjenhøjde med hinanden, at de var blevet bedre til at samarbejde, og at der var en større offervilje for hinanden“På vores årlige kick-off møde, hvor deltagerne er medarbejdere fra næsten hele verden, fik vi hjælp Event Republic til vores teambuilding-arragement. Vi havde nogle sjove gruppeopgaver, med at lave Storm P figurer. Alle deltog aktivt, og der blev grinet meget. Vi kan varmt anbefale Event Republic. De var punktlige, meget opmærksomme undervejs og gode til de mange nationaliteter.“

Sidebar

Relaterede cases

Lyreco Convention
Lyreco Convention Kunde- og leverandørmesse med 70 stande, kick-offs for alle afdelinger, Group update, awardshow... Læs mere
IRMA Bootcamp
IRMA Bootcamp Irma bootcamp for 2100 medarbejdere, fordelt over 40 workshops, i Masterchef studiet i... Læs mere
Tivoli Hotel
Lyreco Convention
Lyreco Convetion 650 deltog ved Lyreco Convention 2012 på Tivoli Hotel i København. Eventen bestod... Læs mere

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os