Coop Danmark Company Party

Sommerfest for 135 ansatte fra deres regnskabsafdeling. Gæsterne kom fra henholdsvis Sjælland og Jylland, og festen blev afholdt i København på Hotel Nyhavn 71. Event Republic stod for planlægning og eksekvering af hele arrangementet.

Formål: At give medarbejderne en god aften samt at indfri forventninger og overholde budget.

Løsning: Ingen af de ansatte var klar over, hvad der skulle ske, da de kl. 17.00 troppede op ude foran hotellet. Her ventede en oppyntet båd med 135 goodiebags, champagne og udklædt personale. I den næste time sejlede Coop rundt i Københavns kanaler til lyden af en guitarist, der fik hele båden til at gynge i fællessang.

Da vi ca. en time efter nærmede os kajen ved Islands Brygge, fik deltagerne sig en oplevelses udover det sædvanlige, da de trådte direkte ind på et overdækket strandparadis med kulørte lamper og cocktails.

“Tak for sidst, det var en dejlig fest. Alle morede sig og havde en god aften, og det var helt fantastisk! Også ledelsen var meget imponeret. Alt i alt et rigtig vellykket arrangement, som vi gerne vil sige tak for. Også på jeres natklub Nord klappede det perfekt, cool sted.“

Coop Danmark. Referencenavn oplyses ved henvendelse.

Relaterede cases