Cases

Deloitte Consulting – Consulting Kick Off, Dublin

Kick Off for Deloittes 600 konsulenter samlet i Dublin. Arrangementet stod på i 3 intensive dage. Event Republic stod for logistik, registrering af deltagere samt planlægning og udførelse af kick off med fagligt program, teambuilding og diverse aktiviteter samt en stor afsluttende middag og fest med award show.

Formål: At samle alle medarbejdere fra Deloitte Consulting til et årligt Kick Off, denne gang med temaet ”The Future is Now” om fremtidens teknologi og hvordan man får inkorporeret denne i sin hverdag.

Løsning: Fagligt program med brug af hologram til at vise presenters som ikke kunne være til stede, samt film-teambuilding, hvor temaet blev indarbejdet i de forskellige produktioner.

Ved at bruge film-teambuildingen som et redskab til at forstå og arbejde videre med de forskellige undertemaer for konferencen, fik deltagerne både mulighed for at arbejde kreativt og aktivt med teamet samt møde kollegaer på tværs af organisationen. Alt dette afsluttede vi med en gallamiddag samt et stort award show, hvor der blev uddelt priser for de forskellige filmproduktioner, og alle fik muligheden for at se resultaterne, samt hvordan der kunne arbejdes med de forskellige emner.

Resultat: Et tilfredsstillende resultat med stor medarbejdertilfredshed i vores samlede evaluering. Vi lagde med vægt på, at bevare den røde tråd gennem hele arrangementet,  da der foregik mange forskellige aktiviteter på få dage , som alt sammen skulle kunne kædes sammen, under et overordnet tema.

Sidebar

Relaterede cases

Maersk Oil Leadership Forum
Maersk Oil Leadership Forum Leadership Forum konference for det øverste ledelseslag i Maersk Oil. Konferencen... Læs mere
Investormøde
Investormøde Årligt investormøde for alle investorer samt medarbejdere. Konference i DR Byens Studie 2 efterfulgt... Læs mere
Energinet: Indvielse af Viking Link
Energinet: Indvielse af Viking Link Indvielse for Energinet, en fejring af  verdens længste elkabelforbindelse, Viking... Læs mere

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os