Ferring Pharmaceuticals julefrokost 2012

Julefrokost for medarbejderne med 335 gæster. Temaet var Moulin Rouge, og festen blev afholdt i Ferrings parkeringskælder. Middagen blev kick-startet med et spetakulært cancan show og afsluttet med et absinth-show – syret, informativt & underholdende. Event Republic sørgede for både planlægning og afvikling af eventen.

Formål: Målet var helt simpelt at give medarbejderne en god oplevelse samt at takke for det forgangne år.

Løsning: Foyeren, hvor gæsterne ankom, havde vi lavet om til en parisisk gade anno 1895 med musikanter, gøglere, dværge, can can piger, lygtepæle og parkbænke. Vinduespartiet var dækket til med folie forestillende Paris’ skyline med Eiffeltårnet og Sacre Coeur i baggrunden. Herfra blev alle ledsaget af can can piger og gøglere ind i Moulin Rouge, hvor selve middagen foregik.

Under middagen byggede vi den anden halvdel af kælderen om til Moulin Rouges “have” med græs på gulvet, vintønder og vinstokke, lygtepæle, bænke og stjernehimmel.

“Kan det lade sig gøre at indrette 800m2 parkeringskælder til Moulin Rouge i Paris anno 1895? Pas de problème!

Timet og tilrettelagt til perfektion med can can piger, dværge, Paris skyline, jonglører og artister, absinth- og cocktailbar samt French cuisine – det holder hele vejen til Eiffeltårnet og det kan varmt anbefales. Kerneydelserne fra Event Republic er: God forventningsafstemning, kreativitet, kvalitet i alle led, overblik – og overskud.“

Senior Director, Human Resources. Referencenavn oplyses ved henvendelse

Relaterede cases