Cases

Unity Hack Week, Nyborg

For flere år i træk har Event Republic arrangeret Hack Week for tech virksomheden Unity.

Hack Week 2018 stod på i 6 dage, på Hotel Nyborg Strand, med 500 deltagere fløjet ind fra  hele verdenen. Event Republic stod for alt inkl. Logistik, planlægning og projektledelse samt afvikling af en stor afsluttende middag og fest den sidste dag inden afrejse.

Formål: Alle medarbejdere skulle arbejde intensivt med selvvalgte projekter, i grupper med kolleger fra hele verden, for at skabe fornyet inspiration og kreativitet samt dele passionen for arbejdet på tværs af alle grupper.  Der arbejdes igennem ugen på at lave en kreativ løsning baseret på Unity´s programmerings værktøj.

Løsning: Vi tog medarbejderne til Nyborg Strand, hvor der var mulighed for fuld fordybelse i arbejdet, uden forstyrrelser af nogen art. Her blev der arbejdet og gamet i døgndrift, og med Nyborgs idylliske omgivelser og muligheder for diverse indendørs og udendørs aktiviteter, fik vi skabt en Unity identitet på hotellet som kunne mærkes hele ugen.

Resultat: Hele arrangementet havde skabt stor tilfredshed i gruppen – faktisk den højst målte til virksomhedens events. Dette er et resultat vi er meget stolte af, da vi havde at gøre med gæster som er vant til at blive fløjet rundt i verden til forskellige arrangementer som dette.

Sidebar

Relaterede cases

Phonak Produktlancering
Phonak Produktlancering Formål: Formålet var at lancere Phonaks nye produkter, samt at afholde en efterfølgende... Læs mere
Åbningen af Forskningens Døgn
Læs mere
Maersk Oil Leadership Forum
Maersk Oil Leadership Forum Leadership Forum konference for det øverste ledelseslag i Maersk Oil. Konferencen... Læs mere

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os