Noble Drilling navngivning

Navngivnings-arrangement med 100 deltagere fra Noble Drilling, Maersk Oil og værftet. Selve navngivningen foregik i Esbjerg, men gæsterne boede på D’Angleterre i København.

Formål: Formålet med arrangementet var navngivningen af en ny borerig. Vores mål var at give gæsterne en oplevelse med vores eget nordiske præg, der kunne måle sig med den afsindigt høje standard for lignende arrangementer i Asien.

Løsning: På 1. dagen ankom gæsterne fra forskellige steder af verden til Hotel D’Angleterre, hvor aftenens middag også blev indtaget. På 2. dagen fløj vi dem til navngivningen Esbjerg i et chartret fly. Noble Drilling har en sjov tradition med, at de navngiver deres rigge efter udvalgte medarbejdere, og denne rig blev navngivet: Noble Sam Turner. Turen gik senere tilbage til Københvn, hvor en unik nordisk inspireret aften ventede.

Aftenen startede med en kanalrundfart med champagne og jazz, som endte ved Domen ved Den Sorte Diamant. Gallamiddagen herefter var tilberedt af kokke fra Noma og fokuserede på New Nordic stilen med noget til at stimulere alle sanser. Underholdning blev smukt leveret af Pernille Rosendahl.

Resultat: Hele arrangementet forløb over al forventning. Evalueringen viste, at vi havde formået at imponere gæsterne med arrangementet, hvilket vi var meget stolte af, da dette var gæster, der er vant til den meget høje standard, der er ved arrangementer som disse i Asien.

“Thank you so much for a well-arranged event. Every detail was to our satisfaction and our customers had an amazing experience in Copenhagen.“

Managing Director

Relaterede cases