Cases

Phonak Produktlancering

Formål: Formålet var at lancere Phonaks nye produkter, samt at afholde en efterfølgende middag, for alle inviterede kunder.

Løsning: Phonaks kunder blev fløjet ind fra alle verdenshjørner, for at deltage i produktlanceringen. Produktlanceringen foregik i Bella Center København, med simultantolkning samt gaver til alle deltagere, som var gemt under hvert sæde i auditoriet. Efterfølgende blev alle hentet i shuttlebusser og kørt til Docken ved Nordhavn, hvor konferencen fortsatte med middag og fest, samt tests af de nye devices.

Resultat: Der var stor interesse for at se og afprøve de nye produkter, og alt blev testet, undersøgt og fotograferet. Der var en fantastisk stemning, med de rammer der var blevet skabt til aftenen på Docken, hvor alt var i en rød tråd med hinanden.Event Republic stod for alt event management inkl. logistik, planlægning og projektledelse, afvikling af både konference og middag, samt nogle sightseeings i København den efterfølgende dag, for de lande som ønskede dette.

Sidebar

Relaterede cases

Noble Drilling
Noble Drilling
Noble Drilling navngivning Navngivnings-arrangement med 100 deltagere fra Noble Drilling, Maersk Oil og værftet. Selve... Læs mere
Coop Danmark Arrangement
Coop Danmark Company Party Sommerfest for 135 ansatte fra deres regnskabsafdeling. Gæsterne kom fra henholdsvis... Læs mere
IRMA Bootcamp
IRMA Bootcamp Irma bootcamp for 2100 medarbejdere, fordelt over 40 workshops, i Masterchef studiet i... Læs mere

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os