Dit eventbureau til konferencer og events

Event Republic er eventbureau for en række af Danmarks største virksomheder og har mere end 500 konferencer og events i bagagen.

Event Republics mål som eventbureau er at skabe merværdi for vores kunder. Ikke ligegyldig indpakning, men klare og præcist formede events og konferencer. Derfor går vi altid bagom jeres problemstilling, analyserer og stiller spørgsmål, så vi kan udvikle og skabe begivenheder, der realiserer jeres mål og bevæger modtageren i den retning, I ønsker.

 

 
Vi lytter

Vi har ingen interesse i at sælge dig en løsning du ikke har brug for. Et samarbejde med os starter med en skarp analyse, der kortlægger jeres situation og muligheder. Vi forholder os realistisk til de ressourcer I har til rådighed og sætter en ære i at finde den rigtige løsning for din virksomhed.

 
Events med værdi

For os handler det at være eventbureau ikke om at skabe ligegyldig indpakning – men om at skabe værdi gennem viden, formålsafklaring og dedikeret projektledelse. Derfor er Event Republic både eventbureau og en strategisk sparringspartner, som optimerer udbyttet af jeres events.

 
Ærlighed

Hos Event Republic lægger vi vægt på gensidig ærlighed, tillid og forventningsafstemning.  Vi leverer det aftalte produkt – hver gang – og holder dig orienteret hele vejen. Ærlig kommunikation og grundigt forarbejde er kernen i vores løsninger og en forudsætning for vores virke som eventbureau.

 
Identitet

Vi er kreative sjæle der arbejder ud fra tesen: “Alt kan lade sig gøre”. Med design og teknologi skaber vi en gennemgående identitet med et skarpt udtryk til jeres events. Vi har bygget et fly i str. 1:1 i en parkeringskælder, flyttet 3 tons tunge isskulpturer rundt i det Kroatiske øhav i 30° varme, og vi er ikke bange for at tænke kreativt & stort.

 
Logistik

Vi er eksperter i logistik, planlægning og eksekvering af events. Vi opererer både i Danmark og i udlandet, og har afviklet events med flere tusinde deltagere. Event Republic er desuden en del af verdens største eventbureau, og har et globalt netværk i 56 lande som vi kan trække på.

 
Projektledelse

Vi er garanter for erfaren og dedikeret projektledelse. Vi leverer altid det ekstra, der skal til for at gøre en forskel. Har I løbende flere events, tilbyder vi event projektledere som i de travle perioder kan sidde fysisk hos jer og foretage eventplanlægningen for derfor effektivt at lette jer for arbejdsopgaverne, så I kan fokusere på det, som I er gode til.