Dit eventbureau til konferencer og events

Event Republic er eventbureau for en række af Danmarks største virksomheder og har mere end 500 konferencer og events i bagagen.

Event Republics mål som eventbureau er at skabe merværdi for vores kunder. Ikke ligegyldig indpakning, men klare og præcist formede events og konferencer. Derfor går vi altid bagom jeres problemstilling, analyserer og stiller spørgsmål, så vi kan udvikle og skabe begivenheder, der realiserer jeres mål og bevæger modtageren i den retning, I ønsker.

 

 
Vi lytter

Vi har ingen interesse i at sælge dig en løsning du ikke har brug for. Et samarbejde med os starter med en skarp analyse, der kortlægger jeres situation og muligheder. Vi forholder os realistisk til de ressourcer I har til rådighed og sætter en ære i at finde den rigtige løsning for din virksomhed.

 
Events med værdi

For os handler det at være eventbureau ikke om at skabe ligegyldig indpakning – men om at skabe værdi gennem viden, formålsafklaring og dedikeret projektledelse. Derfor er Event Republic både eventbureau og en strategisk sparringspartner, som optimerer udbyttet af jeres events.

 
Ærlighed

Hos Event Republic lægger vi vægt på gensidig ærlighed, tillid og forventningsafstemning.  Vi leverer det aftalte produkt – hver gang – og holder dig orienteret hele vejen. Ærlig kommunikation og grundigt forarbejde er kernen i vores løsninger og en forudsætning for vores virke som eventbureau.

 
Identitet

Vi er kreative sjæle der arbejder ud fra tesen: “Alt kan lade sig gøre”. Med design og teknologi skaber vi en gennemgående identitet med et skarpt udtryk til jeres events. Vi har bygget et fly i str. 1:1 i en parkeringskælder, flyttet 3 tons tunge isskulpturer rundt i det Kroatiske øhav i 30° varme, og vi er ikke bange for at tænke kreativt & stort.

 
Logistik

Vi er eksperter i logistik, planlægning og eksekvering af events. Vi opererer både i Danmark og i udlandet, og har afviklet events med flere tusinde deltagere. Event Republic er desuden en del af verdens største eventbureau, og har et globalt netværk i 56 lande som vi kan trække på.

 
Projektledelse

Vi er garanter for erfaren og dedikeret projektledelse. Vi leverer altid det ekstra, der skal til for at gøre en forskel. Har I løbende flere events, tilbyder vi event projektledere som i de travle perioder kan sidde fysisk hos jer og foretage eventplanlægningen for derfor effektivt at lette jer for arbejdsopgaverne, så I kan fokusere på det, som I er gode til.

Eventbureau - Læs mere

Event Republic er eventbureau for en række af Danmarks største virksomheder og har mere end 500 konferencer og events i bagagen.

Event Republics mål som eventbureau er at skabe merværdi for vores kunder. Ikke ligegyldig indpakning, men klare og præcist formede events og konferencer. Derfor går vi altid bagom jeres problemstilling, analyserer og stiller spørgsmål, så vi kan udvikle og skabe begivenheder, der realiserer jeres mål og bevæger modtageren i den retning, I ønsker. 

Hvad er et eventbureau?

Et eventbureau er som ordet antyder et bureau, der afholder events. Under ordet event kan gemme sig alt fra statsbesøg til store internationale konferencer, teambuildingkurser der alle er noget vi har stor erfaring med. Det er groft sagt alle de begivenheder, der kræver lidt ekstra, og hvor virksomheden ikke selv har ekspertisen. Her kommer eventbureauet ind og sørger for planlægningen, koordineringen, logistikken og lignende udfordringer udover selve afviklingen. Vores fornemmeste opgave som eventbureau er at sikre, at alt forløber som det skal ud fra kundens ønske, uden at denne selv skal tænke mere på dette, men kan fokusere på kernekompetencerne. Vi går altid efter at lave noget, der huskes, uanset om det er en firmafest, en konference eller noget helt tredje.

Hvorfor vælge et eventbureau?

At planlægge en større begivenhed i en virksomhed kan være et stort og tidskrævende arbejde, især hvis man ikke har erfaring med det – det har vi. Det er de færreste virksomheder, der har en intern ressource, der kan afsætte en længere periode til at planlægge og koordinere eksempelvis en konference med flere hunderede eller tusinde deltagere. Det er derfor både tidsbesparende og sikrere at vælge et eventbureau, der har erfaringen med det. Hos Event Republic har vi afholdt mange forskellige typer af events, og vi kan imødekomme stort set alle ønsker, der måtte være. Vi kan derfor hurtigt nå frem til hvilket event, der vil passe til kundens behov.

Hvem kan et eventbureau hjælpe?

I princippet kan et eventbureau hjælpe alle firmaer, der skal afholde et event af den ene eller anden slags. Jo større en virksomhed her, jo større behov vil der typisk være for at få hjælp fra et udefrakommende bureau. Hvis der er flere hunderede eller måske tusinde ansatte eller deltagere, er det de færreste virksomheder, der har erfaring med afholdelsen af dette, det er her et bureau som Event Republic kommer ind i billedet. Det kan naturligvis også være mindre virksomheder, der gerne vil gøre noget ekstra for deres ansatte, de ansattes familier eller for specielt udvalgte kunder. Vi har både hjulpet mindre virksomheder og flere af landets absolut største.

Hvad koster et eventbureau?

Der er naturligvis omkostninger forbundet med at afholde et event. Disse omkostninger er afhængige af antallet af deltagere, de ønsker der måtte være til rammer, og naturligvis hvor eventet skal afholdes. Derfor finder du heller ikke nogen priser på vores skræddersyede events her på siden, da de udregnes fra event til event.