Firmafester

 

Firmafester, der huskes

Når du ser tilbage på dit arbejdsliv, er der helt sikkert nogle firmafester, du husker bedre end andre, og oftest er det firmafester, hvor der er gjort ekstra ud af arrangementet – hvor kreativitet, lækre retter og logistik tilsammen får det hele til at gå op i en højere enhed. Vi kan være med til at sørge for, at din næste firmafest bliver en af dem, der ses tilbage på og snakkes om på kontoret.

Fordi hver gang vi leverer en firmafest, er det vores mål, at kunden skal have en hel unik oplevelse, som vil blive husket i mange år frem.

Alle kan lave en almindelig fest, men det er ikke alle, der f.eks. kan bygge en flyvemaskine i størrelse 1/1 i en parkeringskælder, for derefter at omdanne den til en sandstrand i Brasilien og afvikle et fuldstændig fantastisk arrangement – se mere under vores cases (Ferring).

Komplette løsninger til firmafester 

Vi leverer komplette løsninger til firmafester og events, uanset om det drejer sig om VIP arrangementer, receptioner, teambuilding, gallamiddage etc. Vi har mange års erfaring som arrangør af alle typer af firmaarrangementer, og vi skræddersyer præcis efter jeres behov, hvad enten arrangementet skal foregå i København, et andet sted i Danmark eller i udlandet.

Savner du inspiration til din næste firmafest?

Find inspiration under Cases eller kontakt os og hør nærmere om mulighederne for jeres arrangement.

Læs mere:

 

 

Firmafester - Læs mere

Når du ser tilbage på dit arbejdsliv, er der helt sikkert nogle firmafester, du husker bedre end andre, og oftest er det firmafester, hvor der er gjort ekstra ud af arrangementet – hvor kreativitet, lækre retter og logistik tilsammen får det hele til at gå op i en højere enhed. Vi har nok alle været til traditionelle firmafester, der er sjove nok så længe de står på, men er glemt ugen efter, uden at have efterladt et større indtryk. Vi kan være med til at sørge for, at din næste firmafest bliver en af dem, der ses tilbage på og snakkes om på kontoret, også længere ud i fremtiden.

Fordi hver gang vi leverer en firmafest, er det vores mål, at kunden skal have en hel unik oplevelse, som vil blive husket i mange år frem. Der er ikke nogen der ønsker at betale for en fest, der kun huskes for at have givet tømmermænd, vi går efter at holde firmafester der giver minder.

Alle kan lave en almindelig fest, men det er ikke alle, der f.eks. kan bygge en flyvemaskine i størrelse 1/1 i en parkeringskælder, for derefter at omdanne den til en sandstrand i Brasilien og afvikle et fuldstændig fantastisk arrangement – se mere under vores cases (Ferring). Vi har erfaring med at lave utraditionelle løsninger, hvor vi ikke er bange for at tænke kreativt og frit inden for de rammer der er stillet op af kunden. Firmafester der snakkes om, er den slags man husker, og den slags der giver lidt stolthed og misundelse fra venner og bekendte.

Komplette løsninger til firmafester  

Vi leverer komplette løsninger til firmafester og events, uanset om det drejer sig om VIP arrangementer, receptioner, teambuilding, gallamiddage etc. Kort sagt så kan vi hjælpe jer, uanset om i ønsker det jordbundne og traditionelle eller det utraditionelle og ekstravagante. Vi har mange års erfaring som arrangør af alle typer af firmaarrangementer, og vi skræddersyer præcis efter jeres behov, hvad enten arrangementet skal foregå i København, Århus, Odense eller et fjerde andet sted i Danmark eller i udlandet. Firmafester i udlandet er ofte med til at give en ekstra dimension, og giver de deltagende endnu en grund til at huske tilbage på dette som værende noget helt specielt.

Savner du inspiration til din næste firmafest?

Find inspiration under Cases eller kontakt os og hør nærmere om mulighederne for jeres arrangement.

Læs mere: