Ferring Julefrokost 2012

  • banner moulin rouge
  • _MG_0298 copy
  • _MG_0063 copy
  • _MG_0139 copy
  • _MG_0107
  • _MG_0057

Ferring Pharmaceuticals julefrokost 2012

Julefrokost for medarbejderne med 335 gæster. Temaet var Moulin Rouge, og festen blev afholdt i Ferrings parkeringskælder. Middagen blev kick-startet med et spetakulært cancan show og afsluttet med et absinth-show – syret, informativt & underholdende.  Event Republic sørgede for både planlægning og afvikling af eventen.

Formål: Målet var helt simpelt at give medarbejderne en god oplevelse samt at takke for det forgangne år.

Løsning: Foyeren, hvor gæsterne ankom, havde vi lavet om til en parisisk gade anno 1895 med musikanter, gøglere, dværge, can can piger, lygtepæle og parkbænke.  Vinduespartiet var dækket til med folie forestillende Paris’ skyline med Eiffeltårnet og Sacre Coeur i baggrunden. Herfra blev alle ledsaget af can can piger og gøglere ind i Moulin Rouge, hvor selve middagen foregik.

Under middagen byggede vi den anden halvdel af kælderen om til Moulin Rouges “have” med græs på gulvet, vintønder og vinstokke, lygtepæle, bænke og stjernehimmel.

 

 

Kan det lade sig gøre at indrette 800m2 parkeringskælder til Moulin Rouge i Paris anno 1895? Pas de problème!

Timet og tilrettelagt til perfektion med can can piger, dværge, Paris skyline, jonglører og artister, absinth- og cocktailbar samt French cuisine – det holder hele vejen til Eiffeltårnet og det kan varmt anbefales. Kerneydelserne fra Event Republic er: God forventningsafstemning, kreativitet, kvalitet i alle led, overblik – og overskud. Senior Director, Human Resources. Referencenavn oplyses ved henvendelse

 

Alle kan lave en klassisk temafest, men der er forskel på at arrangere en klassisk temafest og noget så gennemført som dette. I vores planlægning har vi altid fokus på selv de mindste detaljer, for det er dem, der gør en event spektakulært. Fra gæsternes side kan man virkelig mærke deres store overraskelse og begejstring samt stolthed over at være en del af en virksomhed, der gør så meget ud af en firmafest. At skabe gennemførte fester for vores kunder, der virkelig imponerer, er helt klart noget af det, vi er bedst til og mest stolte af.
Mads Wittrup, Event Republic