Maersk Oil Leadership Forum

Leadership Forum konference for det øverste ledelseslag i Maersk Oil. Konferencen blev afholdt i Margrethetorp i Sverige, og deltagerne ankom fra bl.a. USA, Sydamerika, Qatar og Danmark til et to-dages møde.

Event Republic varetog planlægningen, koordineringen og afviklingen af konferencen. I tæt samarbejde med Maersk Oils London-baserede bureau stod vi desuden for udvikling af en række grafiske materialer, både elektronisk og på tryk, til understøttelse af konferencens hovedbudskab.

Formål: Formålet med konferencen var, at der skulle præsenteres en ny ledelsesstrategi. Lederne skulle engageres og klædes på til at implementere den.

Løsning: Hotellet blev valgt ud fra, at det var et meget intimt og hyggeligt sted, hvor deltagerne kunne være helt sig selv. Da det var et meget lille og ældre sted, var der ikke de typiske konference faciliteter tilstede, hvilket betød, at der skulle tænkes kreativt i forhold til AV & Teknik, da konference set-up’et stadig skulle være af en meget høj standard

“Event Republic assisted me in all vital aspects of the planning process, as well as taking care of all details onsite during the conference – including providing the technical gear for an impromptu live rock concert at a few days’ notice – so I was free to actually participate actively in the meeting. I can only recommend their services.“

Head of Communications, Maersk Oil

Relaterede cases