Uddannelses- og Forskningsministeriet samt IT-Universitetet København – Åbningen af Forskningens Døgn 2018 med besøg fra Kronprinsessen, ITU København

For at Kick starte Forskningens Døgn, var ITU dette år værter for åbningen.

Event Republic stod for lys og lyd, udsmykning, opbygning af stande til ”Hackerzonen”, lækker mad og snacks, samt juicebar med friskpressede frugt- og grøntsags juice fra vores dygtige samarbejdspartner Thomas Perry.

Vi stod desuden for VIP område til Kronprinsessen og områder med presse pools til pressen, samt at byde de 3oo inviterede studerende velkommen.

Formål: At samle studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner til at deltage i åbningen af Forskningens Døgn, for at lære omkring den teknologiskeudvikling under temaet ”Hackerne Kommer”, samt hvordan vi kan beskytte vores identitet og fortrolige oplysning bedre, når vi går online via vores smartphones og tablets.

Løsning: Åbningsarrangement med velkomst samt præsentationer og taler fra blandt andre Uddannelses- og Forskningsminister Søren Pind, og efterfølgende ”Hackerzone” med messestande samt reception i ITU’s atrium.

Relaterede cases