Uddannelses- og forskningsministeriet samt IT-universitet København – Åbningen af forskingens døgn 2018 med besøg fra Kronprinsessen, ITU København

Om casen

For at Kick starte Forskningens Døgn, var ITU dette år værter for åbningen.

Event Republic stod for lys og lyd, udsmykning, opbygning af stande til ”Hackerzonen”, lækker mad og snacks, samt juicebar med friskpressede frugt- og grøntsags juice fra vores dygtige samarbejdspartner Thomas Perry.

Vi stod desuden for VIP område til Kronprinsessen og områder med presse pools til pressen, samt at byde de 3oo inviterede studerende velkommen.

Formål

At samle studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner til at deltage i åbningen af Forskningens Døgn, for at lære omkring den teknologiskeudvikling under temaet ”Hackerne Kommer”, samt hvordan vi kan beskytte vores identitet og fortrolige oplysning bedre, når vi går online via vores smartphones og tablets.

Løsning

Åbningsarrangement med velkomst samt præsentationer og taler fra blandt andre Uddannelses- og Forskningsminister Søren Pind, og efterfølgende ”Hackerzone” med messestande samt reception i ITU’s atrium.

Relaterede cases

A.P. Møller julefrokost
A.P. Møller julefrokost
Maersk Line julefrokost Julefrokost for 250 medarbejdere, som blev afholdt i det gamle Scala. Event... Læs mere
Noble Drilling
Noble Drilling
Noble Drilling navngivning Navngivnings-arrangement med 100 deltagere fra Noble Drilling, Maersk Oil og værftet. Selve... Læs mere
Tivoli Hotel
Lyreco Convention
Lyreco Convetion 650 deltog ved Lyreco Convention 2012 på Tivoli Hotel i København. Eventen bestod... Læs mere

Event Republic

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Event Republic

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os