NCC morgen boost møde

  • NCC_Event_199
  • NCC_Event_187
  • NCC_Event_176
  • NCC_Event_057
  • NCC_Event_055

NCC morgen boost møde

Morgen boost møde med temaet ”Fremtidens Arbejdsplads. Blev afholdt i Domen på Kalvebod Brygge.

Formål: Et marketingtiltag, der havde til formål at ramme og inspirere personer, der har indflydelse på udvikling af virksomheders arbejdspladser (facility managers og andre beslutningstagere fra større virksomheder og offentlige institutioner).

Løsning: Vi fandt inspiration i gå-hjem-møde formen, men valgte at vende den på hovedet og gøre eventen til et morgen boost møde med sunde snacks, lækre smoothies og dygtige talere. Vi ville have deltagerne til at gå på arbejde fulde af energi og inspiration og med konkrete ideer, som de kunne tage direkte videre.

Selve eventen foregik i vandkanten på Kalvebod Brygge i høj sol. Alle blev sejlet ind fra Østerbro, så man havde mulighed for at parkere sin bil i udkanten af byen. I samarbejde med Institut for Fremtidsforskning havde vi stykket et program sammen, hvor omdrejningspunktet var, hvad der rykker og inspirerer folk i forbindelse med fremtidens arbejdsplads. Blandt talerne var fremtidsforsker, Jeffrey Saunders.

Eventen blev holdt med klart fokus på at informere og inspirere gæsterne og al ”vi vil gerne sælge jer noget” var tage ud.

Resultat: NCC fik skabt en forbindelse til potentielle kunder, og gæsterne fik en god og inspirerende oplevelse. Man kunne virkelig mærke energien både under og efter eventen. Og som et plus fik NCC mulighed for vise sit kontor uden, at det var salgsorienteret.

Vi er glade for at lave alle typer events, men det, vi brænder allermest for, er de events, der, som denne, har et klart strategisk formål, og hvor hver eneste beslutning omkring eventen bliver taget med det for øje. Det fungerer afsindigt godt at lave events for kunder, hvor al salg er taget ud. Hvor man udelukkende fokuserer på at give noget værdi til sine kunder og samtidig viser et højt fagligt niveau, der skaber tillid.
Mads Wittrup, Event Republic